Plastoform Windows

Het Sloveense Plastoform heeft een brede specialisatie waarin caravanramen een onderdeel uitmaken van een veel breder assortiment. Binnen dit assortiment wordt gewerkt met verschillende toepassingen van thermoplastische kunststoffen. Deze kunststoffen gelden ook als basismateriaal voor de ontwikkeling van de caravan- en camperramen die we bij Willemsen Caravans aanbieden.

Innovatief en flexibel

Plastoform is een innovatieve partij wanneer het gaat om de mogelijkheden met betrekking tot ramen in de vrijetijdsindustrie. Toch houdt de fabrikant ook de mogelijkheid om ramen te ontwikkelen van caravans die al ouder zijn. Zo kunt u de levensduur van uw reeds oudere caravan vergroten.

Binnen de innovativiteit van Plastoform loopt het bedrijf vooral voorop in de zogenaamde dubbel-gevormde caravanramen. Deze ramen zorgen er voor dat het mogelijk wordt om een vrijwel plat raam te realiseren. Verder loopt het Sloveense bedrijf ook voorop in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke deuren voor caravans en campers.

Caravanmerken en Plastoform

De meeste producenten van caravan- en camperramen produceren ramen die geschikt zijn voor bepaalde caravanmerken. Waar Polyplastic een zeer breed scala aan merken bedient, heeft Plastoform een meer bescheiden werkgebied als het gaat om het aantal caravanmerken. Een greep hieruit is hieronder weergegeven:

Caravan- of camperramen bestellen bij Willemsen Caravans

Willemsen Caravans biedt een groot assortiment aan caravanramen aan. Binnen het bedrijf zijn er maar liefst 13.000 caravanramen op voorraad. Op die manier kunnen we u snel helpen aan het juiste raam voor uw camper of caravan. Naast de ramen van Plastoform, kunnen we u ook helpen met ramen van Polyplastic, Dometic en Para Press. Neem gerust contact op wanneer één van uw caravanramen aan vervanging toe is. We helpen u graag verder!

 

Direct offer for windows